Köpvillkor

Beställning av varor:

Ni handlar varorna i webshopen, därefter slussas Ni vidare till kassan där Ni fyller i namn, adress och telefonnummer. Vid köp av stavar är det viktigt att ange längden från metallspetsen på trugan, till toppen på handtaget och önskad storlek på rem. Ange även storlek vid köp av lösa remmar. Det fyller Ni i i rutan för ”Ordernoteringar” innan ordern skickas.

Alla priser är inklusive moms.

Leverans & Betalning:

Betalning sker med förskottsbetalning till Bankgiro, swish eller kontant/kort betalning vid avhämtning.
Varorna packas och skickas så fort vi har mottagit betalningen, normalt inom 2-3 arbetsdagar.

Stavar skickas med bussgods som har en fraktkostnad på 150 kronor, mindre paket skickas med postens ”gröna vadderade påse” som har en fraktkostnad på 50 kronor.

Ni kan även välja att hämta varorna på plats i Vingåker, alternativt ute på de tävlingar vi är representerade på.

Reklamation & Ångerrätt:

Alla köp har 14 dagars ångerrätt från det att ni har tagit emot varan, som då ska vara i oanvänt skick och i originalförpackning.
Kunden står för fraktkostnad vid retur.

Reklamation av varor skall ske inom skälig tid från det att felet har upptäckts, Reklamationsrätten är förverkad om åverkan har gjorts på produkten. Normalt slitage på t.ex handtag och remmar gäller ej som reklamation, inte heller oaktsamt handhavande på produkterna. Kvitto/faktura måste uppvisas.

Vi följer distansavtalslagen och konsumentköplagen.

Spara Fakturan/Kvittot!

Skicka gärna ett mail till info@sixtenskiproducts.se eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan om det är något Ni undrar över så hjälper vi Er.